Op vrijdagavond 16 september werd rond 22.45 uur langs de kant van het water aan de Cornelis Gerritszs Geusstraat in Den Helder het stoffelijk overschot van de 44-jarige Eddie Overmulder aangetroffen. Eddie blijkt door diverse steekwonden om het leven te zijn gebracht. Na maanden van onderzoek is nog onduidelijk waarom het slachtoffer om het leven is gebracht. Er zijn een aantal richtingen mogelijk; of er was sprake van een conflict waarvan de politie nog altijd niet weet, of er was iets in de relationele sfeer, of hij is die avond de verkeerde tegengekomen.

We denken dat er mensen zijn die meer moeten weten over Eddie’s dood. Het kan zijn dat ze daar tot nu toe nog niets over hebben willen of kunnen vertellen. Meld Misdaad Anoniem is deze week een campagne gestart om mensen die iets weten in de gelegenheid te stellen deze anoniem te delen. M. staat los van het onderzoek, en dus ook van de politie. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden om je informatie anoniem met de politie te delen. Dit kan bij Team Nationale Inlichtingen. Je kunt hier een vertrouwelijk gesprek hebben zonder dat je identiteit verder bekend wordt. Dit team is te bereiken op 079-345 8999.
Verder is niet bekend waar het steekwapen is waarmee de verwondingen zijn toegebracht. Als iemand hier meer informatie over heeft dan willen we dat graag weten.