Den Helder - AVRO’s Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond 11 april opnieuw aandacht aan het overlijden van Eddie Overmulder.

Het lichaam van de 44-jarige man wordt die avond rond 22.45 uur langs de kant van het water aan de Cornelis Geritszs Geusstraat in Den Helder aangetroffen.  Hij blijkt door diverse steekwonden om het leven te zijn gebracht.

 

Beloning

Het is nog altijd onduidelijk waarom Eddie om het leven is gebracht. Er is een beloning van 15.000 euro uitgeloofd door de hoofdofficier van justitie voor de tip die leidt tot oplossing van de zaak.

 

Anoniem melden

Mocht je liever niet willen dat je identiteit bij de politie bekend wordt dan kan je om een vertrouwelijk gesprek vragen bij Team Nationale Inlichtingen. Zij zijn te bereiken op 079-345 8999. Je identiteit is dan alleen bij dit team bekend en wordt met niemand anders gedeeld.

 

Mocht je het nu lastig vinden om contact met de politie op te nemen; Meld Misdaad Anoniem is deze week een campagne gestart om mensen die meer weten over de dood van het slachtoffer op te roepen hun informatie anoniem te delen.

 

Uitzending

Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 11 april uitgezonden op 20.30 uur op NPO 1. Op woensdagochtend 13 april wordt de uitzending om 11.30 uur herhaald op NPO 2.