AVRO’s Opsporing Verzocht besteedt in de uitzending van dinsdag 4 oktober aandacht aan Eddie Overmulder uit Den Helder die op vrijdagavond 16 september jl. levenloos werd aangetroffen aan de Cornelis Gerritsz Geusstraat.

Het slachtoffer liet die bewuste avond zijn hond uit, een zwarte Mechelse herder. Enige tijd later trof de politie het lichaam van de man aan die vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie hield enkele uren later een verdachte aan. Deze persoon werd op donderdag 22 oktober heengezonden omdat er onvoldoende gronden waren om deze persoon langer vast te houden.

De uitzending

Opsporing Verzocht heeft een reconstructie gemaakt op de plaats van het delict. Het item wordt op dinsdag 4 oktober uitgezonden 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1. De herhaling volgt de volgende dag om 11.40 uur op NPO 2. Live meekijken via smartphone, tablet of laptop kan ook via live.politie.nl. Na de uitzending is info over de zaak terug te vinden op www.opsporingverzocht.nl.

Getuigenoproep

Het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen. Heeft u belangrijke informatie die het team verder kan helpen in het onderzoek naar de dood van Eddie Overmulder? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn (0800-6070). Anoniem (via Meld Misdaad Anoniem) kan via 0800-7000.