DEN HELDER - Center Golden Hands is een praktijk gecombineerd met een winkel met verschillende gezondheidsproducten zoals biologische producten, Gemmo, Fyto, Voedingssupplementen, maar voor spirituele cadeaus kunt u ook bij ons terecht.

In de praktijk kunt u terecht voor massage, holistische massage en Quantum Touch en Magnetiseren.
Behandelaar: Paul Luyten Quantum Touch therapeut

Tevens kunt u terecht voor Natuurgeneeskundig en orthomoleculair advies.
Behandelaar: Edward van Erp Natuurgeneeskundige – Orthomoleculaire therapeut

Wij streven naar de gezondheid van de mens met de methoden die uitgaan van het principe nihil nocere, nooit schaden.

Sinds 2000 gevestigd in Den Helder en heeft inmiddels naambekendheid gekregen in heel Nederland.

Ontdek de mogelijkheden binnen de natuurgeneeskunde

In de westerse wereld wordt de vraag naar natuurgeneeskundige specialisten steeds groter, omdat wij steeds meer bewust zijn van het feit dat wij onderdeel zijn van de natuur. De reguliere zorg, (fysio)therapeuten, schoonheidsspecialisten, paramedici en andere beroepsoefenaars en uzelf komen steeds meer in aanraking met complexe klachten en/of problemen die niet vanuit een specifieke specialisme kan worden opgelost. Dit vergroot de vraag naar verbreding en samenwerking van de verschillende disciplines en specialisten.

De mogelijkheden binnen de natuurgeneeskunde worden steeds meer erkend en men is ervan overtuigd dat deze hen dichter bij de oplossing van hun problemen en/of klachten kan brengen. Reeds eeuwen worden bloemen, kruiden en massage- en drukpunttechnieken gebruikt om klachten en ziekten te bestrijden. Ieder mens is uniek en veelal ontstaan er klachten en ziekten door een disbalans van lichaam en geest. De natuurgeneeskundig therapeut zoekt naar de oorzaak van de problemen en stelt samen met de patiënt een plan op om deze aan te behandelen, zodat klachten en symptomen verminderen of zelfs verdwijnen. Hierbij maakt zij gebruik van een combinatie van middelen en therapieën met 'de natuur' als basis.

Waarom zijn supplementen nodig? Moet ik wel extra middelen slikken?

Veel mensen vinden het onnatuurlijk om voedingssupplementen (extra vitaminen, mineralen, kruiden) te slikken.

Dat is het ook. Maar we leven tegenwoordig ook onnatuurlijk.
Door een onnatuurlijke werkhouding, een ongezond leefmilieu, ongezonde voeding, niet tegen te houden opname van toxische stoffen, te langdurige sociale druk, enz., hebt u het zwaar.
Extra zorg is noodzakelijk om vitaal te zijn en te blijven.

Ons beroep is mensen weer in balans brengen op de natuurlijke geneeswijze. Wij streven naar de gezondheid van de mens met de methoden die uitgaan van het principe nihil nocere, nooit schaden.

Wij kunnen u bieden

Gezondheidswinkel

*Biologische producten
*Voedingssupplementen
*Gemmo
*Fyto