DEN HELDER - Op woensdag 5 juli a.s. opent wethouder Trees van der Paard de Ster Den Helder. De Ster, een behandelgroep voor peuters met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), is na een paar jaar in Julianadorp weer terug in Den Helder. De Ster is gevestigd in Kinderdagverblijf K’nijntje van de SKDH.

Bij kinderen met een TOS verloopt het leren van taal niet vanzelf, terwijl daar geen duidelijke oorzaak voor is. Kinderen met een TOS hebben veel moeite met praten en soms ook met het begrijpen van taal. Op de Ster behandelgroepen voor kinderen tussen de twee en vier jaar oud werkt de NSDSK aan de hand van thema’s en leuke activiteiten aan de taalontwikkeling. Plezier in contact maken en communiceren staat hierin voorop. Met de opening van de Ster Den Helder biedt de NSDSK zorg dichter bij huis in de kop van Noord Holland.

De opening van de Ster Den Helder vindt plaats op woensdag 5 juli a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur. Rond 16.30 uur verricht wethouder Trees van der Paard de officiële opening.  

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met: Saskia Veentjer, teamleider de Ster Den Helder, via sveentjer@nsdsk.nl of 06 26 42 34 86.