JULIANADORP - Hulpboeken voor ouders om om te gaan met hun pubers zijn er genoeg, maar waar moet je je informatie vinden als je zelf puber bent? Soraya Roos Mardiotto draait dit op originele manier om en behandelt pubertijd vanuit het oogpunt van opgroeiende pubers. Van seksualiteit tot diversiteit en gebroken harten, Soraya Roos helpt menig jongere door de puberteit heen. Het praktische 'Eerste Hulp Bij Puberteit' kun je vanaf vrijdag 16 juni vinden bij Uitgeverij Boekscout.

Puberteit, iedereen komt er in terecht maar wat is het nou precies? In dit boek kom je alles over de puberteit te weten. Van de werking van hormonen en seksualiteit, tot diversiteit en grensoverschrijding. Niets ontbreekt. Op een begrijpelijke en humoristische manier wordt er in het boek verteld hoe je de puberteit kan overleven. In het boek staan veel handige tips, onder andere hoe je met liefdesverdriet om kan gaan. Eerste Hulp Bij Puberteit is niet alleen geschikt voor beginnende tot uitgegroeide pubers, maar ook voor ouders, werkgevers en scholen!

Over de auteur

Soraya Roos Mardiotto (1998) komt uit Julianadorp waar zij vanaf haar elfde jaar al begon met het schrijven van non-fictie verhalen. Naast het studeren uit ze haar creativiteit door te tekenen, ontwerpen en te schrijven. Het is altijd een droom van haar geweest om een boek uit te brengen en na zeven jaar maakt ze haar droom waar. Eerste Hulp Bij Puberteit is haar eerste boek.