NOORD-SCHARWOUDE - Stichting Je Mag Er Zijn Noord-Holland viert groot feest tijdens de jaarlijkse Open Dag op zondag 28 mei aanstaande op De Mossel 23 in Noord-Scharwoude. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong en oud en u kunt een kijkje komen nemen bij de uitbreiding die het kledingmagazijn van JMEZ heeft gerealiseerd met hulp van veel vrijwilligers. Deze uitbreiding wordt op die dag officieel in gebruik genomen. De Open Dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur en iedereen is welkom. Meer info: www.jemagerzijn-noordholland.nl.

Stichting 'Je Mag Er Zijn' Noord-Holland (JMEZ-NH) richt zich op het inzamelen en uitlenen van tweedehandsgoederen aan pleegouders en pleegkinderen. Door het succes van JMEZ-NH, dat momenteel 800 kinderen per jaar helpt, was er behoefte ontstaan aan meer magazijnoppervlakte. Die is er nu: dankzij sponsoring van Kinderpostzegels heeft JMEZNH het naastgelegen pand op De Mossel erbij betrokken. Vele vrijwilligers hebben de afgelopen tijd de handen uit de mouwen gestoken om het geheel een metamorfose te geven en alles is eindelijk klaar. De stichting is trots op het resultaat en de inspanning van iedereen die een steentje heeft bijgedragen.

Dans, muziek en stormbaan

Het wordt een feestelijke dag op 28 mei. Om 11.00 uur is de officiële opening van het tweede pand en ook daarna is er volop te beleven, zoals een speciaal voor de pleegkinderen gemaakt dansoptreden van Sportcentrum Aerofit onder leiding van Danique Schermer; ook is er muziek van het duo 2HD en een DJ. Met steun van Stichting Lief Langedijk, dat ook het logo op de gevel mogelijk maakte, zijn er bovendien een springkussen, een spectaculaire stormbaan en slushpuppies voor alle kids. En ondertussen kan iedereen rustig rondkijken en zien hoeveel werk er is verzet. Ook staan vrijwilligers klaar om meer te vertellen over het werk van JMEZ-NH en is er uiteraard iets te eten en te drinken.

Open Dag Stichting Je Mag Er Zijn Noord-Holland, zondag 28 mei van 11.00 tot 16.00 uur, De Mossel 23 in Noord-Scharwoude. Iedereen welkom, toegang gratis!