DEN HELDER - Het onlangs compleet vernieuwd McDonald's restaurant Den Helder McDrive met McCafé bestaat dit jaar precies 20 jaar. Groot feest dus voor familie Pach en hun 80 medewerkers, maar ook voor de inwoners van Den Helder en omstreken.

Melvin Pach: "Toen wij 20 jaar geleden in 1997 de deuren openden van het restaurant aan Kooypunt was het al feest. Vanwege ons jubileum willen we dit nog eens goed overdoen. In de afgelopen 20 jaar zijn wij gegroeid naar een gezellig en sfeervol restaurant, waar iedereen op elk moment van de dag van harte welkom is. Afgelopen oktober heeft het restaurant een volledige metamorfose ondergaan, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Naast de meest actuele innovaties op het gebied van duurzaamheid is het restaurant ook voorzien van McCafé met allerlei lekkere koffievariaties en flink aanbod aan lekkernijen. Dit alles heb ik natuurlijk niet alleen bereikt. Voor een groot deel heb ik dit te danken aan mijn medewerkers en onze gasten."

Donatie aan Sjaak Pach Stichting

Marcel Burger heeft vandaag namens de Sjaak Pach Stichting dat vaarvakanties verzorgt voor het lichamelijk gehandicapte kind een cheque van €1.000,- in ontvangst mogen nemen. Dit mooie bedrag werd door Melvin Pach van McDonald’s Den Helder overhandigd. Het gedoneerd bedrag werd in de eerste maand na de heropening van het compleet vernieuwd McDonald’s Den Helder McDrive ingezameld voor de Sjaak Pach Stichting.

Jubileumactie en Kids Day

Voor het 20 jarig bestaan van McDonald’s Den Helder McDrive werd afgelopen maand een kleurplaat actie gehouden, met als hoofdprijs een Nintendo Switch. Inmiddels zijn er honderden mooie kleurplaten ingeleverd. De winnaar van de kleurplaatwedstrijd zal woensdag 20 december om 16.00 uur bekend gemaakt worden door Ronald McDonald in het restaurant zelf. Verder zullen er ook verschillende kinderactiviteiten plaatsvinden tussen 14.00 en 19.00 uur, zoals schminken, glittertattoos en ballonvouwen.

U vindt McDonald’s Den Helder McDrive aan Verkeerstorenweg 2. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Op zondag t/m donderdag van 07.00 uur tot 01.00 uur, vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 03.00 uur.