HOLLANDS KROON - In de maand april werken wij op een aantal plaatsen in de gemeente aan de weg. Dit is nodig om de wegen veilig te houden. De betreffende wegen zijn hierdoor beperkt toegankelijk. We proberen overlast zoveel mogelijk te beperken, maar er kan (verkeers)hinder ontstaan. Houd hier rekening mee als u de weg op gaat.

Waar en wanneer zijn de werkzaamheden?

Binnenkort wordt er onderhoud uitgevoerd aan diverse wegen in Hollands Kroon.

Koningsweg, BreezandTussen Schorweg en ZandvaartAsfaltreparatie en aanbrengen van een nieuwe deklaagWeek 14 (van 3 april tot 7 april)
Lotweg , WieringerwaardTussen Oosthoekweg en bocht huisnummer 46Asfaltreparatie en aanbrengen van grasbetontegelsWeek 15 (van 10 april tot 14 april)
Polderhuis, Anna PaulownaOprijlaan van het PolderhuisAanbrengen nieuwe deklaagWeek 14 (van 3 april tot 4 april)
Molenvaart, BreezandVanaf de brug (huisnummer 256) tot het pontje Noordhollands KanaalAsfaltreparatie en aanbrengen van grasbetontegelsWeek 15 (10 april) en week 17 (van 24 april tot 28 april)
Stationsweg, Anna PaulownaVan Molenvaart tot SpoorsingelAanbrengen nieuwe deklaagWeek 17  (24 april en 25 april)

Wat gaat er precies gebeuren?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het repareren van het asfalt of het aanbrengen van een nieuwe deklaag. Om dit werk uit te kunnen voeren worden de wegen voor al het doorgaande verkeer tijdelijk afgesloten. Alleen bestemmingsverkeer voor de aanliggende percelen kan beperkt gebruik maken van de wegen tijdens de werkzaamheden.

Inwoners die hinder ondervinden door de werkzaamheden informeren wij via een persoonlijke brief. Daarnaast kondigen wij de werkzaamheden twee weken voor begin via borden langs de betreffende wegen aan.

Vragen?

Heeft u een vraag na het lezen van dit bericht, stel ze via het contactformulier.