DEN-HELDER-Altijd al eens willen weten hoe het er bij Canto Chiaro aan toe gaat? Dan is dit  de kans!

Zaterdag 28 januari a.s. houdt projectkoor Canto Chiaro een openbare repetitie in de aanloop naar de Valentijnsconcerten die begin februari worden gegeven. Thema van die concerten: When I fall in love, vijf eeuwen muziek over de liefde, door diverse componisten.

De openbare repetitie vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan het Loopuytpark in Julianadorp en begint om 10.00 uur.

Tijdens deze repetitie zal vocal coach Ingrid Stijsiger aanwezig zijn om met de zangers oefeningen te doen en aanwijzingen te geven voor een goed stemgebruik en een mooie koorklank.

Belangstelling? Kom luisteren, ervaar de chemie tussen dirigent en koorleden, doe eventueel mee met de stemoefeningen. Enthousiast geworden voor deelname aan een volgend project? Daarover kan dan alle informatie verkregen worden. Het eerstvolgende project gaat over koormuziek van eigen bodem door grote Nederlandse componisten en gaat in het voorjaar van start.

Canto Chiaro is het projectkamerkoor in de Kop van Noord-Holland voor gevorderde amateur (koor)zangers. 

Onder leiding van dirigent Roy Voogd en vocal coach Ingrid Stijsiger worden prikkelende projecten voor kamerkoor gepresenteerd. Steeds met een beperkt aantal repetities en enkele uitvoeringen als afsluiting.

Voor meer informatie over het koor: zie www.cantochiaro.nl.