DEN-HELDER - Op de gevel van het voormalig V&D pand aan de Beatrixstraat in Den Helder is van 18 december 2016 tot en met 8 januari 2017 een uniek kunstwerk te zien. Een 46 meter brede lichtprojectie op de witte gevel. Citymarketing Den Helder vraagt uw hulp bij de totstandkoming van dit project.

Op de witte gevel van de V&D worden tekstfragmenten geprojecteerd. Uit brieven, notities, ansichtkaarten, whatsapp-jes, flessenpost, gedichten en liederen door de tijd heen. Thema: 'vertrekken en terugkomen' .

Foto’s, kaarten, brieven, sms-teksten met het thema 'vertrekken en terugkomen' kunnen de hele maand december gestuurd worden naar: info@citymarketingdenhelder.nl.

Het materiaal kan ook op papier afgeven worden. Citymarketing zorgt dat dit na afloop aan de inzender wordt geretourneerd. Neem contact op met Citymarketing Den Helder voor het afgeven van materiaal. Bel naar telefoonnummer (0223) 674601 om een afspraak te maken.

Materiaal dat voor 13 december binnen is, kan nog meegenomen worden in het lichtproject. Materiaal dat later aangeleverd wordt, gaat in vervolgprojecten gebruikt worden. De officiële opening van het lichtproject is zondag 18 december om 16.45 uur in de Beatrixstraat.

Het lichtproject is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de volgende partijen: HOB, VECOB, Woningstichting Den Helder, Gemeente Den Helder, Zeestad en Citymarketing Den Helder.