Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt17.6 ℃

Autoservice Verhaart in Den Helder

Bezoekadres:

Autoservice Verhaart

Ambachtsweg 17
1785AJ Den Helder
0223-619988
info@autoserviceverhaart.nl
http://www.autoserviceverhaart.nl

Autoservice Verhaart


Service is ons sleutelwoord!

Bij Autoservice Verhaart is service geen loze kreet: bij ons is de klant koning! Afspraak is afspraak, u krijgt een eerlijk en duidelijk advies en reparaties voeren wij in overleg uit. Dit voorkomt verrassingen achteraf.

Wij beschikken over onze eigen servicewagen en kunnen u in noodgevallen op locatie weer op weg helpen. Bij keuringen en reparaties kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice en voor de sportievelingen staat een leenfiets ter beschikking. Op afspraak kunt u tegen een geringe vergoeding eventueel gebruik maken van onze leenauto. Terwijl wij sleutelen ondervindt u onze service! Kom gerust eens kennismaken: we hebben lekkere koffie…

Autoservice Verhaart kan sinds de oprichting in 2007 rekenen op de toegewijde inzet van:
Ruud Verhaart
Monique Verhaart
Jesse Lamboo
Ladees Rajarathinam
Stefan Voorthuijsen

Met elkaar zorgen wij dat uw auto u zo lang mogelijk veilig, betrouwbaar en comfortabel van A naar B kan blijven vervoeren. Wij werken met de beste apparatuur in een schone en veilige werkplaats. Kwaliteit is onze norm, zowel voor de gebruikte materialen als voor de werkuitvoering. We zorgen er dan ook voor dat onze apparaten gekeurd en goed onderhouden zijn, en onze kennis en kunde op peil blijven. Wij hechten waarde aan een goede en persoonlijke relatie met onze klanten en nemen dan ook de tijd voor u. Onze service is onze beste reclame: nét even dat beetje meer!

Foto's van Autoservice Verhaart

Autoservice  Verhaart image 1
Autoservice  Verhaart image 2
Autoservice  Verhaart image 3
Autoservice  Verhaart image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Autoservice Verhaart. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map