Zwaar bewolkt21.3 ℃

Blokker Diervoeding in Den Helder

Bezoekadres:

Blokker Diervoeding

Spoorgracht 30
1781CD Den Helder
0223-684878
blokker.dier@quicknet.nl
http://www.blokkerdiervoeding.nl
BLOKKER DIERENSPECIAALZAAK

Onze dierenwinkel is een familiebedrijf en is in 1980 ontstaan vanuit de duivensport in een schuurtje achter de woning.De winkel is uitgegroeid tot een dynamisch, gespecialiseerd bedrijf met een winkeloppervlakte van 400m² met daarnaast nog een opslagruimte van 300m².

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van: hondenvoeding, kattenvoeding, duiven-voeding, vogelvoeding, knaagdierenvoeding, pluimveevoeding, paardenvoeding en schapenvoeding. Uiteraard bent u ook voor accessoires en luxe artikelen bij ons op het juiste adres.

Ons team
Ons team van 7 medewerkers staan elke dag (behalve zondag) weer klaar om u het juiste advies te geven of het nu gaat om voeding, gezondheid, medicijnen of iets anders… wij zijn er voor u en uw (huis)dier. Ons team van 7 medewerkers staan elke dag (behalve zondag) weer klaar om u het juiste advies te geven of het nu gaat om voeding, gezondheid, medicijnen of iets anders… wij zijn er voor u en uw (huis)dier.Scherpe prijzen
Alle grote merken diervoeding zijn voor een zeer scherpe prijs leverbaar. Tevens hebben wij van goede kwaliteit huismerk-producten en hanteren wij een grootverbruik-korting(staffel). Deze webwinkel is een extra service naar u als klant, aangezien wij niet achter konden blijven bij de huidige ontwikkelingen.

Wij kunnen echter niet al onze producten op deze website aanbieden en nodigen u dan ook bij dezen uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel aan de Spoorgracht 30 in Den Helder….de koffie is zo gemaakt!
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Blokker Diervoeding. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map