Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Onbewolkt19.2 ℃

De Klimvallei B.V. in Den Helder

Bezoekadres:

De Klimvallei B.V.

De Helderse Vallei 7A
1783DA Den Helder
06-19601500
contact@deklimvallei.nl
https://www.deklimvallei.nl

De Klimvallei B.V.

Sinds mei 2012 vindt u ons Klimpark midden in het bosrijke recreatiegebied Mariëndal! De KlimVallei is een Eco- Klimpark met uitdagende hindernissen op 4 tot 8 meter hoogte. Naast klimmen kunt u bij ons ook een Kano, Longboard of SUP huren of een geheel verzorgd arrangement boeken.

Bij De KlimVallei werken alleen gecertificeerde instructeurs die oog en interesse hebben in de klimmers en achterblijvers.

In de direct omgeving is genoeg te doen voor jong en oud, zo bevindt zich op 50 meter het Pannenkoekenhuis ‘De Pannenkoekenvallei’ met terras uitkijkend op De KlimVallei. Voor de jongste bevindt zich op 100 meter de Helderse Vallei, dit is een bezoekerscentrum met kinderboerderij en blote voetenpad. In het voorjaar kunt u heerlijk wandelen tussen de bloeiende bollenvelden en in de zomer kunt u verkoeling zoeken in het aangrenzende bos of de zee, deze bevindt zich op 1 kilometer van het klimpark.

Wij hebben ook een klimpark in het Streekbos, Klimpark Streekbos bevindt zich op 5 kilometer van Enkhuizen. Naast routes op de 4 en de 8 meter heeft Klimpark Streekbos ook een route op 11 meter hoogte, en onder het klimpark is een midgetgolfbaan gevestigd. Meer informatie vindt u op www.klimparkstreekbos.nl

Foto's van De Klimvallei B.V.

De Klimvallei B.V. image 1
De Klimvallei B.V. image 2
De Klimvallei B.V. image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Klimvallei B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map