Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Geheel bewolkt16.4 ℃

FRM Tegelwerk in Den Helder

Bezoekadres:

FRM Tegelwerk

Pieter Janssoonstraat 47
1785LN Den Helder
06-23263079
info@frmtegelwerk.nl
http://www.frmtegelwerk.nl

F.R.M. Tegelwerk


Wij verzorgen het tegelwerk voor volledige badkamers, keukens en toiletten maar ook voor wanden, terrassen en binnenvloeren met of zonder vloerverwarming. Behalve tegelwerk adviseren wij ook. Wij werken voor particulieren en bedrijven, van grote tot kleine projecten, en van nieuwbouw tot renovatie. Het werkgebied waar we het meest actief zijn is Den Helder en omgeving Noord Holland. Voor tegelzettersbedrijf Den Helder bent u bij ons op het juiste adres.

Wij maken gebruik van hoogwaardige materiaal, de modernste technieken en gereedschappen. Hierdoor ontstaat er een prachtig en duurzaam resultaat.

De nieuwste ontwikkelingen, trends en designs op tegelgebied houden wij nauwlettend in de gaten. Klant tevredenheid staat bij FRM Tegelwerk hoog in het vaandel, daarom is ons doel ook om uitstekende tegelwerk af te leveren, tegen een scherpe prijs. Op onze website vindt u een impressie over de diverse mogelijkheden die wij als tegelzetter realiseren. Kijk hiervoor op onze projecten pagina. Indien u wenst kunt u vrijblijvend een afspraak maken om uw specifieke wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Foto's van FRM Tegelwerk

FRM Tegelwerk image 1
FRM Tegelwerk image 2
FRM Tegelwerk image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over FRM Tegelwerk. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map