DEN HELDER - Vrijdag 20 oktober om 13.30 uur opent wethouder Pieter Kos de voetbalkooi / speelkooi op het Vinkenterrein. Voor de kinderen uit de buurt wordt door Sportservice Den Helder een voetbaltoernooi georganiseerd en voor alle deelnemende kinderen is er een leuk presentje. U bent hierbij van harte welkom.

De grond van het Vinkenterrein is gesaneerd en schoongemaakt. Het speelveld moest daarvoor tijdelijk verdwijnen. In overleg met de buurt en de kinderen van diverse scholen in de omgeving is een ontwerp gemaakt hoe de nieuwe speelplek eruit zou moeten komen te zien. Dat is uitgewerkt tot drie verschillende varianten. De kinderen hebben hieruit het winnende ontwerp gekozen. Dit ontwerp van de firma IJslander is ondertussen uitgevoerd en wordt volop gebruikt door de jongeren uit de omliggende buurten.

Bij een project als dit hoort een mooie afronding, daarom wordt de speelplek op 20 oktober 2017 om 13.30 uur officieel geopend door wethouder Pieter Kos. Wij nodigen omwonenden en vooral kinderen uit de buurt van harte uit om hierbij aanwezig en zijn en te genieten van een hapje en een drankje. Voor de kinderen uit de buurt wordt door Sportservice Den Helder een voetbaltoernooi georganiseerd en voor alle deelnemende kinderen is er een leuk presentje.