DEN HELDER - Het is overduidelijk: de werkzaamheden bij het stationsplein zijn begonnen! Het werkterrein is afgezet en de omleidingsborden staan. En dat is nu natuurlijk nog even wennen. Zeestad en de aannemer doen hun uiterste best om u zo duidelijk en veilig mogelijk langs het werkterrein te begeleiden.

Wethouder Lolke Kuipers: “Het is even ongemakkelijk en een grote bouwplaats, maar ik ben blij dat het werk is begonnen. Het centrum van Den Helder knapt enorm op. Nu is het gebied voor het station aan de beurt. Het wordt een fraaie en groene entree van ons stadshart. We willen het uiteraard vóór de drukte van Sail 2017 klaar hebben. Het ontwerp is tot stand gekomen na uitgebreide raadpleging van de bewoners van onze stad. Een zorgvuldig proces. De Beatrixstraat, Molenplein, de nieuwe gevels. Het verrast buitenstaanders echt. Iedereen wil dat we ook dit troosteloze gebied opknappen, en dat gaan we dus ook doen.”

Voor informatie en tips over omleidingen en andere zaken tijdens de uitvoering kunt u bellen met Zeestad, ma t/m do: tel. 0223 – 678710.