DEN HELDER - Miranda Ter Huppen - Muijres (39) uit Julianadorp komt op de kandidatenlijst bij Gemeentebelangen. Miranda is en geboren en getogen in Den Helder en op dit moment woonachtig in Julianadorp. Ze woont daar met haar man en twee kinderen.

Miranda werkt al twintig jaar in de zorg en heeft verschillende disciplines beoefend. Zo heeft ze in verschillende verzorgingshuizen gewerkt en bij instanties voor mensen met een lichamelijke en geestelijke beperking. In haar huidige baan thuiszorg als Verzorgende C heeft zij het enorm naar haar zin.

Via Gemeentebelangen verwacht Miranda dat zij de zorg weer zorg kan laten worden binnen de gemeente. "Hiermee bedoel ik dat de senioren onder ons de goede en juiste zorg moeten krijgen die ze verdiend hebben en dat de faciliteiten in de gemeente Den Helder voor deze groep beter moeten worden."

Verder wil zij zich er hard voor maken, dat alles wat nu afgebrokkeld wordt door de landelijke partijen, weer opgebouwd wordt. Zodat de senioren weer veilig, gezond en met de juiste zorg en voorzieningen lekker van hun pensioen kunnen genieten.