Haarstudio Eigenwijz in Den Helder

Bezoekadres:

Haarstudio Eigenwijz

Korvetstraat 77
1784MP Den Helder
T0223-222140
Einfo@haarstudio-eigenwijz.nl
Whttp://haarstudio-eigenwijz.nl

Haarstudio Eigenwijz

is te vinden in Den Helder aan de Korvetstraat 77 en is een trendy allround haarstudio. Gespecialisserd in de nieuwste kleurbehandelingen, haarverzorging, styling, Great Lengths extensions, Jean Paul Mynè Keratin Plus Gold Treatment en advies op maat.

Wij zijn een Great Lengths Trusted salon 2017, dit betekend dat wij gecertificeerd zijn en wij altijd volgens de nieuwste inzet technieken werken. Wij zijn L'Oréal professionnel Blonde specialist en L'Oréal professionnel smartbond salon top 2 van Nederland.

Ons team gaat regelmatig op cursus om alle behandelingen volgens nieuwste technieken en trends te kunnen aanbieden. Wij werken uitsluitend met professionele producten van L'Oréal, Schwarzkopf, Schwarzkopf Blond Me, Goldwell, Revlon, Jean paul mynè, MUK en Great Lengths. Wij vinden kwaliteit van haar belangrijk en bieden daarom ook een ruim assortiment aan met professionele haarverzorgings producten.

Bij Haarstudio Eigenwijz denken wij met u mee geven wij advies en en staan wij voor kwaliteit.

Voor vrijblijvend advies is het mogelijk om een gratis advies afspraak te maken.

Wij werken bij voorkeur op afspraak om lange wachttijden te voorkomen. Wij nemen graag voor al onze klanten voldoende tijd om iedereen dezelfde kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent. Natuurlijk bent u ook zonder afspraak van harte welkom, indien mogelijk helpen wij u zo spoedig mogelijk.

Foto's van Haarstudio Eigenwijz

Haarstudio Eigenwijz image 1
Haarstudio Eigenwijz image 2
Haarstudio Eigenwijz image 3