Bewolkt6.5 ℃

Laura Bakker Hair & Make-up in Alkmaar

Bezoekadres:

Laura Bakker Hair & Make-up

Castiliestraat 85
1827DV Alkmaar
06-20942097
contact@laura-bakker.nl
https://laura-bakker.nl/

Laura Bakker Hair & Make-up

Graag stel ik me aan jullie voor en vertel ik waar mijn passie voor make-up vandaan komt. Ik ben Laura, sinds 2013 werkzaam als make-up artist en hairartist. Ik heb de meest uiteenlopende opdrachten gehad, voor high end merken gewerkt en mijn agenda staat vol met bruiden. In februari dit jaar heb ik een eigen salon geopend. Deze bevindt zich aan de rand van de mooie stad Alkmaar (gratis parkeren). Je kunt hier terecht voor permanente make-up, hennabrows, lashlifting, of voor je haar en make-up.

Mijn passie voor make-up
Waarschijnlijk niet de enige, maar op de basisschool ben ik vroeger gepest. Bij de overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is het pesten gestopt. Door gevolgen van pesten was ik onzeker geworden. Ik vroeg mezelf constant af, vinden ze mij wel aardig? Ben ik te dik? Vinden ze mij lelijk?

Zelfverzekerder
Make-up en uiterlijke verzorging hebben mij onwijs geholpen weer zelfverzekerder te zijn! Uiteindelijk heeft mijn passie voor make-up mij een doel gegeven in het leven. Ik heb er mijn werk van gemaakt!

Foto's van Laura Bakker Hair & Make-up

Laura Bakker Hair & Make-up image 1
Laura Bakker Hair & Make-up image 2
Laura Bakker Hair & Make-up image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Laura Bakker Hair & Make-up. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map