Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Matige regen16.5 ℃

Mens & Co in Den Helder

Bezoekadres:

Mens & Co

Doctorandus F. Bijlweg 242
1784MC Den Helder
0223-521725
06-40096287
info@mensenco.nl
http://www.mensenco.nl

Mens & Co

Als Mensenco oefentherapeut wil ik graag een advertentie/ redactioneel stukje plaatsen voor oefengroepen Parkinson.

Het betreft twee praktijken, twee locaties. De ene locatie is in Nieuwe Niedorp, dus krant voor de gemeente Hollands Kroon.

De andere locatie is Tuitjenhorn en dit hoort bij de gemeente Schagen.

is in 2007 gestart als een samenwerkingsverband tussen de oefentherapeuten Mensendieck/Cesar in de Kop van Noord-Holland. Het doel van Mens&Co is het verbeteren van de samenwerking tussen deze oefentherapeuten. Door deze samenwerking delen we onze kennis en willen we de kwaliteit van het oefentherapeutisch handelen verbeteren.

Er zijn 8 praktijken bij aangesloten op 11 verschillende locaties. In totaal doen er 13 oefentherapeuten Mensendieck/Cesar aan mee. De praktijken hebben allemaal een eigen praktijkpagina, waar op de specialisaties van die praktijk terug te vinden zijn.

De samenwerking richt zich op het verbeteren van de naamsbekendheid van oefentherapie Mensendieck/Cesar. Dit doen we onder andere door gezamenlijke PR acties te ondernemen zoals het lanceren van de Mens&Co website, het organiseren van de ‘week van de oefentherapie’, het schrijven van persberichten. Samen staan wij sterker.

Wij oefentherapeuten van de Noord-Kop leveren kwaliteit. De specifieke kwaliteiten van de verschillende praktijken en therapeuten zijn terug te vinden op de praktijkpagina’s van deze website. Dit maakt het zorgaanbod overzichtelijk en voor u makkelijker om een juiste keuze te maken welke praktijk/therapeut het beste past bij uw zorgvraag

Foto's van Mens & Co

Mens & Co image 1
Mens & Co image 2
Mens & Co image 3
Mens & Co image 4
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Mens & Co. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map