Denheldersdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Lichte regen13.4 ℃

PARTSNL WITGOED CHRIS in Den Helder

Bezoekadres:

PARTSNL WITGOED CHRIS

Marsdiepstraat 301
1784AG Den Helder
0223-693006
witgoedchris297@kpnmail.nl
http://www.partsnl.nl

PARTSNL WITGOED CHRIS

biedt échte oplossingen voor in en om het huis. Wilt u een huishoudelijk apparaat installeren, repareren of vervangen? Dan bent u bij PartsNL Den Helder aan het juiste adres (voorheen Witgoed Chris).

Met zijn jarenlange ervaring en kennis van huishoudelijke apparatuur krijgt u van Chris gedegen advies over het ruime assortiment dat verkocht wordt. Naast onderdelen en accessoires voor alle merken witgoed apparatuur, kunt u bij PartsNL Den Helder ook terecht voor energiezuinige lampen, stofzuigerzakken, batterijen, huishoudreinigers, aansluitmateriaal voor multimedia, inktcartridges, smartphone accessoires en meer. Ook A-merk witgoed apparatuur (nieuw en tweedehands) is verkrijgbaar in de winkel.

Daarnaast verleent Chris ook reparatieservice aan huis voor alle elektrische huishoudelijke apparaten. Daarbij is hij gespecialiseerd in het reviseren van Miele wasmachines trommelkruizen. Extra huissleutel of fietssleutel nodig? Klaar terwijl u wacht! Met de handige sleutelservice van PartsNL Den Helder heeft u gemakkelijk en snel die extra reserve sleutel.

De winkel is zeer goed bereikbaar. U hoeft het drukke centrum niet in, maar parkeert gemakkelijk en GRATIS voor de deur of in de parkeergarage van winkelcentrum Marsdiep. PartsNL Den Helder vindt u direct naast de rotonde vanaf de Waddenzeestraat. En de Albert Heijn en Dekamarkt zijn ook vlakbij. Dit maakt het doen van uw boodschap of het ophalen of wegbrengen van uw pakketje een fluitje van een cent.

Heeft u iets nodig uit ons PartsNL assortiment, en wilt u uw bestelling graag afhalen? Kijk dan voor de dichtstbijzijnde PartsNL winkel bij u in de buurt. De verzending is dan GRATIS! Voor de meeste artikelen geldt: op werkdagen voor 22.00 uur besteld, de volgende dag op te halen in de winkel. Graag tot ziens bij PartsNL Den Helder.

Foto's van PARTSNL WITGOED CHRIS

PARTSNL WITGOED CHRIS image 1
PARTSNL WITGOED CHRIS image 2
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over PARTSNL WITGOED CHRIS. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map