DEN HELDER - Dit wordt de mooiste Sail ooit. De grootste, de kleurrijkste, de zonovergotenste, de gezelligste, de afwisselendste, de drukste... Iedereen, echt iedereen, wil bij deze Sail zijn. A life-time experience. Ongeëvenaard. Ongekend. Sail will make Den Helder great again. Den Helder First!

Oefff...dat viel niet mee. Be good and yell it? Iedereen die lekker van Sail gaat genieten heeft geen misthoorn nodig. Dit is je baken: er is zoveel te doen dat je tijd tekort komt. Niet alleen in Den Helder, maar ook in Schagen, Hollands Kroon en op Texel, onze geweldige partners bij deze editie van Sail!

Wat fantastisch dat we Sail 2017 weer samen met de Koninklijke Marine organiseren. Daardoor is een zee van activiteiten. Oud en nieuw, bruine vloot en grijze vloot, zeilschepen en razendsnelle FRISC’s...om maar niet te spreken van al die andere belevenissen waarin je je kunt onderdompelen. Een reuzenrad met een verre horizon, nachtelijk vuurwerk en optredens waar de vonken van afspatten, rondvaarten, de prachtige parade van de opvarenden door de stad. Teveel om op te noemen. Dus raadpleeg je logboek.

Den Helder First! Nou, vooruit dan. Met de beste bibliotheek van Nederland, het mooiste theater dat een prestigieuze architectuurprijs won, de beste corporatie in ons land met wie we de binnenstad helemaal op de schop nemen, het fijnste ziekenhuis volgens patiënten en deskundigen…de stad met de fijnste buren, de beste partners, de meeste zon, de schoonste stranden en bovenal: de liefste vrijwilligers!

Geniet van Sail 2017, geniet van alles wat de regio je biedt: op volle kracht vooruit!