DEN HELDER - De artiesten die bij theater de Kampanje optreden zijn eigenlijk allen unaniem in hun mening. Ze zijn dol op de Kampanje!

ANWB zoekt Meest gastvrije theater 2017
Zoals u weet staat 'De Beste Bibliotheek van Nederland' in Den Helder! Zou het niet geweldig zijn om op 4 oktober a.s. te kunnen zeggen: "Theater de Kampanje is het ‘Meest gastvrije theater van Nederland"?!

Wie wordt de opvolger van de Goudse Schouwburg in Gouda? Het Land van ANWB organiseert dit jaar voor de 2e keer de verkiezing voor het meest gastvrije theater. Via de Kampioen, anwb.nl, social media en de nieuwsbrief van het Land van ANWB, vraagt de ANWB theaterliefhebbers te stemmen. Leden beoordelen de theaters op aanbod van voorstellingen, bereikbaarheid, horeca in en om het pand, het prijsniveau, sfeer en uitstraling, het zitcomfort en het zicht op het podium.

In iedere categorie wordt een gouden, zilveren en bronzen prijs uitgereikt. Van de vier gouden winnaars wint het theater met de hoogste score de titel 'Meest gastvrije theater van Nederland'. De Kampanje valt in de categorie 'middelgrote gemeente (50.000 tot 100.000)’.

Uw stem telt
De artiesten vinden de Kampanje geweldig...en u?! Stem NU via www.anwb.nl/theaterverkiezing
en help de Kampanje én Den Helder deze prachtige titel te verdienen! Tot en met 31 juli a.s. kan er gestemd worden!