DEN HELDER - Bent u mantelzorger? Dan kan dit voor u interessant zijn. De gemeente Den Helder waardeert haar mantelzorgers. Daarom organiseert het Mantelzorgcentrum speciaal voor u een aantal activiteiten. Gewoon, omdat u mantelzorger bent. En deelname is gratis. U kunt kiezen uit een van onderstaande activiteiten. Wilt u uw naaste liever niet alleen laten? Laat het ons op tijd weten, dan regelen wij vervanging.

Vitaal & fit

Samen met plezier bewegen! Voor een goede balans en om het hoofd even leeg te maken. In september organiseren we elke woensdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur Vitaal & Fit lessen onder begeleiding van Turnlust. Locatie: Draaikolk, Dollardlaan 202.

Reddingmuseum en lunch

Bent u benieuwd hoe het reddingwezen op zee is ontstaan? Meldt u dan aan voor het Reddingmuseum Dorus Rijkers. U maakt een spectaculaire boottocht en krijgt een rondleiding door een van de enthousiaste vrijwilligers. De ochtend sluiten we af met een lunch bij Kade 60. Op dinsdag 22 augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: Willemsoord 60G.

Rondleiding Stadsbrouwerij en de Tjoen van Toen

Kom sfeer en Helders bier proeven tijdens de rondleiding in Stadsbrouwerij Helderse Jongens. Aansluitend eten in Fort Westoever en als afsluiting een super gezellig en actief muzikaal programma van de Tjoen van Toen. Singles werpen, reclamehits raden, meezingen: het komt allemaal aan bod! Op dinsdag 26 september van 14.30 tot 19.00 uur. Locatie: Westoever 1.

Barbecue en muziek

Relaxed genieten van gezellige muziek, een stukje vlees van de barbecue en een prachtig uitzicht op strand en zee. Dat is bij Storm aan Zee op donderdag 19 oktober vanaf 17.00 uur. Locatie: Zeeweg 12, Huisduinen.

U mag kiezen

Uit bovenstaande activiteiten kiest u er een uit. Geef uw keuze door via info@mantelzorgcentrum.nl.

Dag van de mantelzorg

Vrijdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg in Den Helder. We houden dit jaar ook rekening met werkende mantelzorgers, houdt daarom de avond vrij! Nadere informatie volgt.