DEN HELDER - In december 2017 geeft projectkamerkoor Canto Chiaro een drietal kerstconcerten met de schitterende Ceremony of Carols van Benjamin Britten, vier motetten van Maurice Duruflé, en de Cantica pro tempore natali I en II van Herman Strategier. Prachtige muziek die onlosmakelijk verbonden is met het kerstfeest.

Voor dit zevende project is Canto Chiaro op zoek naar gevorderde koorzangers, vooral alten, tenoren en bassen, die zelfstandig hun partij kunnen instuderen, én er enorm veel plezier aan beleven om samen met een leuke en zeer gemotiveerde groep zangers aan de mooiste kamerkoorliteratuur te werken.

Project 7 start in april en omvat 12 repetities, voor het grootste deel na de zomervakanties; deze vinden plaats op zaterdagochtend in de Bethelkerk, Landbouwstraat 20 in Schagen. Uitvoeringen staan gepland voor 9, 10 en 16 december in Den Helder, Valkkoog en Alkmaar.

Voorafgaand aan de definitieve deelname wordt een stemtest afgenomen. Deelnemers die in het voorgaande project hebben meegezongen hoeven bij het prolongeren van deelname geen nieuwe stemtest te doen.

Geïnteresseerde zangers kunnen zich aanmelden via de website www.cantochiaro.nl en/of door een mail te sturen naar info@cantochiaro.nl . Een telefoontje kan natuurlijk ook: 0227 592195 (Marianne Pruijsen) of 072 5744638 (Anneke ten Cate).