JULIANADORP - Tijdens de zomervakantie organiseert KopGroep Bibliotheken op woensdag een leuk programma voor kinderen in de bibliotheken van Nieuw Den Helder, Julianadorp en in School 7. Niet alle kinderen gaan op vakantie en voor de thuisblijvers is de ZomerBieb. Er wordt voorgelezen op 26 juli en 9 en 23 augustus. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen.

Op 2 augustus komt een poppendokter naar de bibliotheken. Kinderen mogen dan op consult komen met hun zieke pop of knuffelbeest. Woensdag 16 augustus staat er speurtocht op het programma. Allerlei vragen over boeken moeten beantwoord worden. Hierbij maken de deelnemers kans op een leuke prijs.

Tijdens de laatste ZomerBieb is er jeugdtheater in School 7. Het Zoldertheater speelt dan de voorstelling ‘Tovertijd’. Deze voorstelling is op 30 augustus om 11.00 uur, alle andere activiteiten beginnen om 15.00 uur.

De ZomerBieb is gratis en aanmelden is niet nodig. Alleen voor de voorstelling van het Zoldertheater moeten ouders en kinderen een plekje reserveren via: www.kopgroepbibliotheken.nl