DEN HELDER - In de herfstvakantie organiseren diverse sportverenigingen en Team Sportservice verschillende activiteiten voor de basisschooljeugd in Den Helder. Zie hieronder de activiteiten en schrijf je in via de website van Team Sportservice Den Helder!

22e schoolwaterpolotoernooi op zaterdag 21 oktober

Z.V Noordkop waterpolo organiseert het toernooi voor de 22e maal! De teams mogen uit jongens en meisjes bestaan en je hoeft niet op waterpolo te zitten om mee te doen. Zowel jongens als meisjes van groep 5 tot en met groep 8 kunnen zich opgeven mits je in bezit bent van het zwemdiploma A. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht via de website!

Kleuterinstuif op maandag 23 oktober

Turnlust organiseert op maandag 23 oktober een kleuterinstuif in sporthal de Draaikolk. Kleuters van 4 t/m 6 jaar en begeleiders zijn om 13:00 uur welkom en vanaf 13:30-14:30 uur kan er naar hartenlust gesport worden. Meedoen is gratis! Neem wel zaalschoenen en sportieve kleding mee.

Grote gymfeest bij sportvereniging O.K.K. op dinsdag 24 oktober

In Sporthal Marsdiep kunnen kleuters van 4 t/m 6 jaar van 13:30-14:30 uur meedoen met een gymles met als thema, “herfst”. Van 14:30-16:00 uur kunnen leerlingen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar meedoen met een springfestijn: airtumbling, minitrampoline en diverse andere turntoestellen. Vanaf 16:00 uur kunnen leerlingen vanaf 13 jaar kennis maken met airtumbling, minitrampoline en diverse andere turntoestellen. Meedoen is gratis! Neem wel zaalschoenen en sportieve kleding mee.

Basketbal clinic Den Helder Suns op woensdag 25 oktober

Spelers van Den Helder Suns geven in samenwerking met Team Sportservice in Sporthal Sportlaan een basketbalclinic voor leerlingen van groep 5 t/m groep 8. Van 10:00-11:30 uur doe je aan diverse basketbalvormen mee. Neem zaalschoenen en sportkleding mee! Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht via de website!

Klimmen bij de Klimvallei op vrijdag 27 oktober

Kinderen met een minimale lengte van 1.20 cm kunnen vrijdag 27 oktober klimmen bij de Klimvallei. Het klimmen is 10:00-12:00 uur en de kosten zijn €7,50 per persoon. Aanmelden is verplicht via de website!

Meer info en aanmelden: www.teamsportservice.nl/denhelder

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Lydia van Team Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sportservicedenhelder.nl