DEN HELDER - Doe mee met de vijfde editie van de dauwtraptocht van Team Sportservice Den Helder.

De dauwtraptocht start om 06.00 uur. Dit betekend vroeg uit de veren, maar hier krijgt u geen spijt van. ’s Ochtends vroeg is de natuur op zijn mooist. Het prille groen kleurt de bomen en de geur van de bodem prikkelt in de neusgaten. Geniet van de opkomende zon, mystieke ochtendnevels en een kakofonie van vogelgeluiden. Het dauwtrappen werd vroeger zingend en blootsvoets gedaan. Het ritueel zou een zuiverende en genezende werking hebben waarbij tegelijkertijd de wederopbloei van de natuur werd gevierd.

De route is afwisselend over het strand, duinen en bos. U kunt mee doen met 15 km of 22 km. De start is bij Het Tillenhof 2 te Huisduinen. Hier zal ook de finish plaatsvinden. De kosten bedragen €7.50 ,- inclusief een herinnering en onderweg koffie/thee met wat lekkers. Er kunnen maximaal 150 deelnemers meedoen met deze tocht. VOL=VOL!!. Inschrijven is verplicht en kan tot 1 mei 2018. Na-inschrijven of op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk.

Jeugdsportfonds.

Dit jaar is het Jeugdsportfonds als goed doel gekoppeld aan de dauwtraptocht. Van elke deelnemer doneren wij een €1,50 waardoor een kind een jaar lang kan sporten.

Meer informatie of aanmelden kan via www.teamsportservice.nl/denhelder.

Bij vragen kunt u contact opnemen me Team sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26