DEN HELDER - De afdeling badminton van Turnlust bestaat op 14 maart 2017 precies 45 jaar. Dit vieren we met een open Jubileum toernooi op zondag 19 maart 2017 in De Draaikolk.

Deelname aan dit toernooi staat open voor alle leden. Daarnaast worden ook oud-leden, aspirant-leden en andere liefhebbers van deze sport uitgenodigd voor het toernooi, mits zij tussen 18 en 65 jaar oud zijn.Het toernooi is recreatief, waarbij het niveau wel duidelijk hoger ligt dan het “campingniveau”

Het toernooi start om 12.30 uur en duurt afhankelijk van het aantal deelnemers tot uiterlijk 18.00 uur. Inspelen kan vanaf 12.00 uur. Iedere deelnemer speelt een vast aantal wedstrijden op tijd. Gespeeld wordt mixed- en dubbelspel. Enkelspel is vanwege het aantal verwachte deelnemers niet mogelijk. Er wordt gespeeld in 1 of 2 poules waarbij de deelnemers geloot worden, er is geen ranking op spelersniveau.
Na afloop is er gelegenheid om de gespeelde wedstrijden “nader te analyseren” aan de bar onder het genot van een drankje.

Deelname is gratis, maar bij opgave wordt verwacht dat u ook inderdaad aanwezig bent en speelt.

U kunt inschrijven via het mailadres: badminton@ziggo.nl tot en met 5 maart 2017. 
Via het bovenstaande mailadres kunt u eventueel ook nadere informatie verkrijgen. Ook zal de laatste stand van zaken vermeld worden op onze website: www.turnlust.com bij de afdeling badminton.