DEN HELDER - Wil je graag kennis maken met een nieuwe sport of wil je een bekende sport nog eens uitproberen? Het Jeugdsportproject van Sportservice Den Helder bied je de kans om bij één van de vele deelnemende verenigingen een kijkje te nemen.

Vanaf maandag 6 maart start de tweede periode van het Jeugdsportproject van het schooljaar 2016-2017. Leerlingen van het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs kunnen vier weken lang kennis maken met een sport naar keuze. De inschrijving voor de leerlingen gaat vanaf heden van start! Wil je meedoen: kijk op de site van Sportservice Den Helder en geef je op! Aan deze periode van het Jeugdsportproject werken sportverenigingen mee. Een greep uit het sportaanbod: Handbal, Judo, Cross Fit, Atletiek, Volleybal, Tennis en nog veel meer! Leerlingen uit Den Helder en Julianadorp kunnen zich tot uiterlijk 11 februari 2017 opgeven. Opgeven gaat via school/Sportservice Den Helder. De kosten bedragen €5,- per sport.

Wil je weten uit welke sporten je kan kiezen? Kijk dan op: www.sportservicedenhelder.nl. Daar vind je ook het deelnameformulier en meer informatie.

Voor meer informatie en vragen over het Jeugdsportproject kunt u contact opnemen met Jessica Glasbergen: jglasbergen@sportservicedenhelder.nl