WESTERLAND - In de laatste week van de zomervakantie, van 29-31 augustus, organiseert Sport Nu Westerland 3 dagen die volledig in het teken staan van mountainbiken. Deze mountainbike 3-daagse is voor stoere jongens en meiden in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar, maar als je héél enthousiast bent en nog maar 9 jaar dan mag het ook! Gewoon even bellen met Sport Nu!

Mountainbike ervaring mag maar is niet nodig, want tijdens de dagen komen alle fijne kneepjes van het mountainbiken aan bod. Belangrijke technieken als schakelen, remmen, balans, bochten, hindernissen, klimmen en dalen worden spelenderwijs aangeleerd.

Er wordt gefietst over oude weggetjes, zand-en grindpaadjes, smalle paadjes door het Robbenoordbos, singletracks in het Dijkgatbos, langs en door het water, bruggetjes, trappetjes, dijkjes, werkelijk alles komt aan bod.

En dat is nog niet alles…, er staan nog veel meer leuke dingen op het programma, namelijk het monument op de Afsluitdijk, de bunkers, zwemmen, picknicken, spelletjes en ga zo maar door.

De mountainbike 3-daagse is zeer leerzaam en zit vol actie, spanning en avontuur.

Sport Nu heeft mountainbikes en helmen ter beschikking, maar als je zelf een mountainbike hebt dan mag je die natuurlijk ook gebruiken. Voor de veiligheid is een helm verplicht!

Het beloven weer 3 hele gezellige dagen te worden!

Opgave is mogelijk t/m 25 augustus, maar wacht niet te lang want vol is vol.

Meer informatie kun je vinden op http://www.sport-nu.nl/mountainbike-3-daagse/ of je kunt bellen met 06-53730319