DEN HELDER - In de eerste week van de zomervakantie kun je meedoen met een circuittraining en een atletiekinstuif. Voor beide activiteiten geldt: aanmelden via de website verplicht.

Circuittraining
Dinsdag 25 juli van 14:00-14:50 uur kunnen leerlingen van groep 5 tot en met groep 8 meedoen met een circuittraining die plaatsvindt in de beweegtuin van het Timorpark te Den Helder. Tijdens de circuittraining worden uitdagende kracht en conditie oefeningen gedaan onder begeleiding van een medewerker van Sportservice Den Helder.

Atletiekinstuif
Woensdag 26 juli van 09:30-12:00 kunnen leerlingen groep 4 tot en met groep 8 kennismaken met verschillende atletiekonderdelen. De onderdelen waar je aan mee kan doen zijn: 60m sprint, verspringen, hoogspringen, kogelstoten en een afsluitende 800 meter. De atletiekinstuif vindt plaats bij de het Marine sportpark aan de Ruyghweg te Den Helder. Medewerkers van Sportservice begeleiden de onderdelen.

Aanmelden: www.sportservicedenhelder.nl
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen Lydia van Sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@sportservicedenhelder.nl