JULIANADORP - Het project Julianadorp in beweging is opgezet om mensen van 65 jaar en ouder de kans te bieden om meer of weer te gaan bewegen op hun eigen tempo. Doel hiervan is fittere en gezondere ‘dorpers’. Met beweegprogramma’s op maat hopen de organisatoren dat de 65+ers in Julianadorp in beweging komen en vooral ook blijven.

Het beweegaanbod gaat vanaf 1 april van start: sportief wandelen, een cursus zeker bewegen, walking football, 65+ fitness, easy tennis, ouderen gym bewegen in de beweegtuin en groepsfitness. Meedoen aan de verschillende sporten kan middels een strippenkaart die te koop is bij Classic Gym in Julianadorp. Er kan gekozen worden voor één beweegaanbod, maar men kan ook aan alle verschillende sporten een aantal keer meedoen om zo te kijken welk beweegaanbod het beste bij de deelnemer past. De cursus zeker bewegen is een 12 weekse cursus waarin valpreventie een rode draad is. Geef u snel op! Bij de Omring locatie Buitenveld wordt binnenkort ook een beweegtuin gerealiseerd.

Vanaf heden kan de strippenkaart tegen contante betaling bij Classic Gym worden aangeschaft. Wilt u deelnemen aan het beweegaanbod of wilt u meer informatie, bezoek dan de website www.julianadorpinbeweging of bel tijdens kantooruren naar 0223-684726 en vraag naar Lydia van Noord van Sportservice den Helder.