DEN HELDER - Sportservice Den Helder gaat vanaf maandag 18 september verder onder de naam Team Sportservice Den Helder. Het moederbedrijf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nog betere dienstverlening. Ook de communicatie-uitingen en website zijn hierbij meegenomen. Daarom lanceert Team Sportservice Den Helder naast de nieuwe naam, ook een nieuwe website: teamsportservice.nl/ Den Helder/

Positieve effecten
De missie van Team Sportservice Den Helder is alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen. Om dit nog meer uit te stralen, is gekozen voor de subtiele naamswijziging en bijhorend logo. Wat niet verandert, zijn de buurtsportcoaches en combinatiefunctionarissen van Team Sportservice die nog steeds actief zijn in de gemeente om zoveel mogelijk inwoners in beweging te krijgen.

Activiteiten voor iedereen
Medewerkers van Team Sportservice Den Helder organiseren in opdracht van de gemeente vele sport- en beweegprojecten voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Uiteraard in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties. Daarmee is Team Sportservice het lokale sportloket. Op de vernieuwde website vindt men eenvoudig wat voor wie, wanneer en waar wordt georganiseerd.

Sportadvies
Inwoners die willen gaan sporten of bewegen, maar geen idee hebben welke mogelijkheden er zijn, kunnen gerust eens contact opnemen met Team Sportservice Den Helder. Zij weten alles van het actuele sportaanbod in Den Helder. Ook voor mensen die (sociaal) een drempel voelen, staat het team klaar om samen die eerste stap te zetten.

Meer informatie
Inwoners, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties of andere organisaties kunnen met vragen over sporten en bewegen of over één van onze projecten contact opnemen met Team Sportservice Den Helder via 0223-684726 of info@sportservicedenhelder.nl.