SCHAGEN - Gelijkspelen is geen schande, maar als je in de laatste minuut de gelijkmaker om de oren krijgt is het wel erg zuur. Het overkwam SRC in de thuiswedstrijd tegen Geel Zwart’30.

Martijn Verhoeven sprak in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Geel Zwart’30 over de kansen van zijn ploeg. “Voor de wedstrijd tegen Geel Zwart’30 dicht ik ons wel goede kansen toe. Verhoeven ziet dat de jonge groep naarmate het seizoen vordert al een stuk meer ervaren is geworden, waardoor zulke slordigheden minder voorkomen. “Toch moeten we zondag wel voor elke meter knokken om een resultaat neer te zetten” is Verhoeven duidelijk.

In de eerste helft ging het gelijk op, maar toch was het SRC dat met een voorsprong de kleedkamers opzocht. Timon Kager maakte de openingstreffer, een mooie opsteker voor zijn ploeg.

In de tweede helft was SRC sterker, maar zag de bezoekers uit ‘T Zand op 1-1 komen. Vervolgens wist SRC opnieuw een voorsprong in te nemen. Stijn Buik bracht zijn ploeg op 2-1, maar ook deze werd niet vastgehouden. Geel Zwart’30 kwam in de laatste minuut terug tot een 2-2 gelijkspel waardoor beiden ploegen genoegen moesten nemen met een puntendeling. “Op basis van eerste held wel terecht, in de tweede helft waren wij sterker en hadden we meer kansen” luidde de reactie van Martijn Verhoeven na afloop op de vraag of de puntendeling terecht was.

Komende zondag wacht er een zeer lastige uitwedstrijd. Dan speelt de ploeg van Ron Weinbrecher op bezoek bij VIOS W.