Tuin Team Ed Frinks in Den Helder

Bezoekadres:

Tuin Team Ed Frinks

Pastoor Koopmanweg 52
1784NX Den Helder
M06-50281845
Einfo@edfrinks.nl
Whttp://www.edfrinks.nl

Tuin Team Ed Frinks

Met al uw tuinvragen, tuinwensen en tuindromen kunt u bij Tuinteam Ed Frinks terecht. Ed Frinks en zijn team zijn ware professionals die al ruim 38 jaar thuis zijn in tuinen. Ons hoveniersbedrijf is dé tuinspecialist van Den Helder en omgeving. We beschikken over een ijzersterk netwerk van specialisten, waarmee we alle voorkomende tuinwerkzaamheden professioneel en met veel passie uitvoeren. Ondanks de veranderde tuintrends proberen wij zoveel mogelijk groen en natuur in uw tuin te verwezenlijken.

Ons tuinteam behoorde vroeger tot één van de eerste met veel vrouwelijke tuiniers. Ook vandaag de dag hebben vrouwen een belangrijke inbreng binnen ons bedrijf. Met ons gevarieerde team bieden wij tevens een vrouwelijke kijk op uw tuinprojecten, iets wat door veel klanten wordt gewaardeerd.

AANDACHT VOOR UW TUIN

Persoonlijke service uit Den Helder

Omdat wij alle voorkomende tuinwerkzaamheden uitvoeren, hebt u te maken met één aanspreekpunt. Korte communicatielijnen en altijd persoonlijke service. Al uw wensen zetten wij helder op papier. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Foto's van Tuin Team Ed Frinks

Tuin Team Ed Frinks image 1
Tuin Team Ed Frinks image 2
Tuin Team Ed Frinks image 3
Tuin Team Ed Frinks image 4
Tuin Team Ed Frinks image 5
Tuin Team Ed Frinks image 6