JULIANADORP - Voor het eerst in de geschiedenis van het evenement is er een tweede podium op Julianapop. Naast de winnaar van Julianadorp’s Got Talent maakt de organisatie nu ook de eerste naam van dat tweede podium bekend: boyband B-Brave zal optreden op J’pop 2017!

De mannen van B-Brave genieten een status als populaire boyband van Luxemburg tot aan het puntje van Nederland. Ze behaalden in 2013 de derde plek bij het programma X Factor en brachten sindsdien diverse hits uit. Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel kwamen met hun debuutalbum ‘De Eerste Date’ in 2014 op één binnen in de Nederlandse hitlijsten en ze wonnen drie keer op rij een Kid’s Choice Award voor ‘Favoriete Act Nederland/België’. Hits die ze scoorden zijn onder andere ‘Door Rood’, ‘Ik laat je los’ en de hit die het tot in de V.S. schopte: ‘One Night Stand’.

Julianadorp’s Got Talent

Dit jaar zal de winnaar van talentenjacht Julianadorp’s Got Talent ons tweede podium officieel aftrappen op 18 juni. De organisatie van de talentenjacht en Julianapop werken al sinds de start samen. Twee mystery juryleden zullen hun opwachting maken tijdens de spannende finale op het Junior College, die in juni zal plaatsvinden.

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en de organisatie kijkt uit naar een mooie, vernieuwende editie. Binnenkort volgen de allerlaatste namen voor de line-up van de 24e editie van Julianapop.

Kaarten en info

Kaartjes kunnen nu al online worden gekocht via www.julianapop.nl/tickets. De voorverkoop in de winkels in Julianadorp en Den Helder start op 29 april. Voor het laatste nieuws volg je Julianapop op hun website en op Facebook.