DEN HELDER - Je hebt nog een paar weken om jouw idee in te sturen waarmee je Den Helder nóg sterker als cultureel hart van de regio op de kaart zet. Onze cultuurchallenge sluit op 5 februari! Misschien brengen de aanstaande feestdagen je op inspirerende gedachten?

Wij willen ons culturele aanbod blijven verbreden met nieuwe initiatieven. Wij zijn dan ook op zoek naar inspirerende en vernieuwende ideeën om onze stad nóg sterker als cultureel hart van de regio neer te zetten. We zoeken naar activiteiten en evenementen waarvoor mensen speciaal naar onze stad komen, waarna zij enthousiast het verhaal van Den Helder aan anderen doorvertellen.

Jaarlijks organiseert de gemeente Den Helder hiervoor een prijsvraag. Kom maar op met jouw verfrissende idee en/of experiment in de kunst of cultuur! Een goed idee belonen wij met maximaal € 20.000!

Meer weten/aanmelden?

Stuur vóór maandag 5 februari 2018 jouw idee naar onze beleidsadviseur cultuur Judith Koning, via j.koning@denhelder.nl. Je kunt ook bij haar terecht als je nog vragen hebt of nader wilt overleggen. Lees eerst even de voorwaarden om deel te nemen op www.denhelder.nl/cultuurchallenge