JULIANADORP - Met Waylon en Diggy Dex trapt Julianapop de line-up van de komende editie af. De organisatie verklapt alvast dat er nog een headliner op het programma staat.

In 2017 ziet Julianapop er iets anders uit: met de verhuizing van de IJsbaan naar het naastgelegen terrein en voor het éérst een tweede podium innoveert de organisatie het evenement flink door. Toch hoeven bezoekers niet bang te zijn dat Julianapop niet meer van het dorp is. Het oeroude J'pop-gevoel mag niet verloren gaan. Dat betekent natuurlijk niet dat je af en toe eens iets nieuws moet proberen om de bezoekers te verrassen, zo vindt de organisatie.

Programma 2017

Waylon is de eerste headliner die kan worden toegevoegd aan het programma van dit jaar. De zanger en presentator van TVOH kun je kennen van zijn hits Wicked Way en deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2014 met Ilse DeLange als het duo The Common Linnets (met het nummer Calm before the Storm). Eind 2016 verraste hij Nederland door onaangekondigd een album uit te brengen, Seeds.

Ook rapper en artiest Diggy Dex doet het dorper festival aan dit jaar. Hoewel hij al een tijd aan de weg timmerde met het duo De Profeten en collectief DAC, maakte hij in 2009 een doorbraak met het nummer Slaap Lekker (Fantastig Toch) i.s.m. zangeres Eva de Roovere. Daarna scoorde hij hits met Treur Niet (Een Ode Aan Het Leven), Ik Huil Alleen Bij Jou (met Ali B) en Morgen Komt Het Goed (naar aanleiding van de aanslagen in Brussel in 2016).

Kaartverkoop: early birds opgelet!

Maar de organisatie heeft meer nieuws. Normaal start de voorverkoop pas in mei, maar je kunt vanaf zaterdag 18 februari al online early bird kaartjes kopen! Wil jij Julianapop 2017 sowieso niet missen? Let op: er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en ze zijn alleen online beschikbaar, dus wees er snel bij. Koop je je kaartjes liever bij een van de voorverkoopadressen in Julianadorp en Den Helder? Niet getreurd: ook daar zijn vanaf 29 april gewoon kaartjes verkrijgbaar. Online kaartjes kun je vinden via

www.julianapop.nl/tickets

Binnenkort wordt de rest van de line-up bekendgemaakt, dus houd de kanalen van Julianapop goed in de gaten! Dat doe je via Facebook of www.julianapop.nl