DEN-HELDER - Een gezellig avondje. Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen. En dan gaat het er opeens stevig aan toe. Dat levert vileine gesprekken en ongemakkelijke situaties op. 

Die soms ook weer zó grappig en herkenbaar zijn dat het een beetje pijn doet. Hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen. Kortom: een vrolijk stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig ‘Hart tegen Hart’ gaat. En met een cabaretier in het midden, loopt een toneelstuk natuurlijk nét even anders dan je dacht!

De pers schrijft
Algemeen Dagblad (4 sterren): "Heerlijke theaterbelevenis vol venijn, humor en rauwe randjes."; "Relationeel ongemak was nog nooit zó humoristisch."; "IJzersterke komedie vol venijn en uiterst geestige, eigentijdse observaties over menselijke verhoudingen".

Theaterkrant gaf 4 sterren (****) en voorspelde zelfs een "theaterhit": "Hevige emoties in knap geconstrueerde relatiekomedie"; "Het script is krachtig en helder met goede plotlijnen, verrassende wendingen, fijne herhalingen en variaties daarop."

Donderdag 12 janurari 2017 om 20:15 in Theater de Kampanje in Den-Helder