DEN HELDER - Coöperatie Laatste Wil (CLW) verzorgt vrijdagmorgen 10 maart om 10.00 uur een informatiebijeenkomst in School 7.

Iedereen heeft recht op een waardig levenseinde, maar er zijn veel mensen die bij gebrek aan andere mogelijkheden alleen een gruwelijke oplossing kunnen bedenken. De Coöperatie Laatste Wil streeft naar een situatie waarin iedereen definitieve zeggenschap heeft over het eigen levenseinde en dus zelf mag bepalen wanneer en op welke wijze hij of zij afscheid neemt van dit leven.

De CLW is hard aan het werk om een waardig sterven voor iedereen mogelijk te maken. Tijdens de bijeenkomst gaan de aanwezigen, na een korte inleiding, met elkaar in gesprek. Waarover bepalen de bezoekers van dat moment zelf. Ze stellen vragen, plaatsen opmerkingen en geven hun mening in een open en vertrouwelijke sfeer, waarin overtuigingen en twijfels worden gerespecteerd.

Informatiebijeenkomst CLW, vrijdag 10 maart in School 7, Keizersgracht 94, aanvang 10.00 uur, toegang gratis. Meer informatie en aanmelden www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van de bibliotheken.