DEN HELDER - In het weekend van zaterdag 30 september en zondag 1 oktober 2017 heeft Den Helder de primeur. De sfeervolle Port of Den Helder Stadshal van Theater De Kampanje opent de deuren voor het KeyKeg International Beer Festival. Ruim 25 lokale, regionale, nationale en internationale brouwers tappen hier hun speciaal bier. Al het bier op het bierfestival wordt getapt uit KeyKeg fusten. 

Dit topevenement voor bierliefhebbers wordt georganiseerd door Theater De Kampanje en Lightweight Containers, de producent van de KeyKeg fusten. Robert Koppen van Lightweight Containers vertelt: ”Veel van de beste bieren ter wereld worden getapt uit KeyKegs. Wij hebben ruim 25 brouwerijen uitgenodigd en gevraagd een selectie te maken van hun meest uiteenlopende smaaksensaties. Van hoppig naar moutig en van chocolade tot fruitig. Niet alleen voor de echte bierkenners, maar voor iedereen die kennis wil maken met speciaal bier. Het wordt een ongekend aanbod van vele soorten speciaal bieren. Uniek voor Den Helder.”

Arjaen Kersten, Theater de Kampanje: ”Onze Stadshal is de geschikte ruimte voor dit bierfestival. Wij gaan er een gezellige happening van maken. Naast het aanbod van fantastische bieren is er aandacht voor bier-spijs combinaties met diverse, bij bieren passende, gerechten. We vertrouwen erop een solide basis te leggen voor een terugkerend Helders evenement.”

Het KeyKeg International Beer Festival vindt plaats op zaterdag 30 september van 12:00 tot 20:00 en zondag 1 oktober van 12:00-18:00. Kaartjes kunt u online en telefonisch bestellen via Theater de Kampanje (www.kampanje.nl of 0223-674664). Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,50 en zijn inclusief een uniek proefglas, twee consumptiemunten en een programmaboekje.

Toegang 18 jaar en ouder.