DEN HELDER - Na een heerlijke zomer gingen afgelopen 29 augustus de theaterdeuren weer open. De musical ‘De Marathon’ beet de spits af en het publiek reageerde enorm enthousiast! We lichten enkele voorstellingen toe die in september en oktober te zien zijn.

Iris Hond - Dear World

Komende maand staat de klassieke pianiste Iris Hond op het toneel. Zij werd bekend als huispianist in het klassieke muziekprogramma ‘De Tiende van Tijl’. Haar muziek balanceert tussen pop en klassiek. De overleden dichter/zanger Leonard Cohen was groot fan van haar. Op donderdag 28 september kunt u van haar programma ‘Dear World’ genieten.

Dolf Jansen & Louise Korthals – Oudejaars 2017 / Try Out

Topcabaretiers Dolf Jansen en Louise Korthals nemen vrijdag 29 september het jaar tot nu toe door. Terroristische aanslagen, natuurrampen, Chinese panda’s, President Trump & Macron, Tom DuMoulin, het EK Vrouwenvoetbal …. kortom er zal wel veel aan bod komen.

Guido Weijers – Oudejaarsconference 2017

Een andere topcabaretier (en er zijn nog kaarten!) is Guido Weijers. Hij zal op woensdag 4 oktober het jaar met u doornemen en dat belooft wat!

Het verzamelde werk van William Shakespeare – Het Nationale Theater

In één avond alle stukken van Shakespeare zien? Ja, dat kan op donderdag 5 oktober. Met voorafgaand aan de voorstelling een gratis voorbespreking om 19.30 uur. Voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt.

Marjolijn van Kooten – Ik zie de bui al hangen

Tijdens de preview in mei lag het publiek al in een deuk. Door het enorme animo voor deze is deze voorstelling verplaatst naar de Den Helder Airportzaal. ‘Gezellige’ onderwerpen als depressie, moedeloosheid, zelfkritiek en angst zijn voor cabaretier Marjolijn van Kooten geen probleem! Ze bespreekt alles zonder schaamte met geestige conference en mooie liedjes.

Jennie Lena – Acoustic Evening

Het grote publiek kent Jennie Lena van ‘The Voice of Holland’. Jennie is klaar voor haar eerste theatertour waar ze een akoestische set zal zingen. Op vrijdag 6 oktober speelt ze in de Kampanje.

Kinderboekenweek / Paul van Loon

Voor de kinderen wordt het weer genieten, maar vooral griezelen tijdens het openingsfeest van de Kinderboekenweek. Op woensdag 4 oktober organiseert de Kampanje samen met School 7, Triade, het Marinemuseum, het Reddingmuseum en de Helderse Vallei een griezelige middag met veel spannende activiteiten. In dezelfde kinderboekenweek komt dé boekenheld van menig kind, Paul van Loon, met de voorstelling ‘De Kunst van het Griezelen’. Na afloop vindt een meet & greet plaats waar je je held met de zwarte zonnebril ook live kunt ontmoeten.

Klassiek Lunchconcert

Zondagmiddag 8 oktober kunt u, als vanouds, weer genieten van een klassiek lunchconcert. De Servische violiste Una Stanic treedt voor u op. Dé ideale tip voor de zondag: lunchen in Stoom en genieten van een klassiek concert.

The Blues Brothers - Approved

Wie kent ze niet ‘The Blues Brothers’! Een spectaculaire show met alle grote hits, vette muziek en alles wat bij erbij hoort. Noteert u de 12e oktober in uw agenda?

Terror

Het toneelstuk ‘Terror’ is over de hele wereld een ongekend succes en een van de meest spannende en spraakmakende producties van de afgelopen jaren. In de Nederlandse versie is Jeroen Spitzenberger de piloot, Johanna ter Steege de officier van justitie, Clairy Polak de rechter en u, de jury! Elke voorstelling is er een na-programma over de invloed van de terreurdreiging op onze maatschappij, waarbij de vraag centraal staat hoever de overheid mag gaan in het beschermen van haar burgers en wat dit betekent voor onze privacy. Niet te missen dus dit indrukwekkende toneelstuk. Op vrijdag 13 oktober bij ons te zien.

De kassa is in de maand september geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Op voorstellingsdagen vanaf één uur voor de voorstelling. Kaarten kunt ook online bestellen via www.kampanje.nl