DEN HELDER -Den Helder is vanaf 7 juli de nieuwe locatie voor ‘Oh Die Zee’ – een theatrale audiowandeling. Georganiseerd door theater de Kampanje, gemaakt door de Stichting Zeeproducties uit Den Haag. Een initiatief dat de fascinatie voor de zee combineert met kunst die over de zee gaat.

Van vrijdag 7 juli tot en met zondag 3 september kunt u, op elk willekeurig tijdstip, met de audiowandeling starten. Elke dag tussen 11.00 en 18.00 (laatste vertrektijd) kunt u vertrekken op het oude Marineterrein Willemsoord bij restaurant Stoom, Willemsoord 60D. U hoeft niet vooraf te reserveren maar als u met een groep wilt komen kan het handig zijn te reserveren (groepsgrootte maximaal 15 personen per gelijktijdig vertrek). Kosten voor deelname per persoon: € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar.

U krijgt bij de kassa, binnen bij restaurant Stoom een zeer eenvoudig te bedienen MP3-speler met koptelefoon aangereikt; u levert die aan het eind weer op hetzelfde punt in. U ontvangt ter plaatse een looproute en een folder met andere informatie. Afhankelijk van uw loopsnelheid duurt
‘Oh Die Zee’ een kleine 2 uur, inclusief het zitten en luisteren naar de 3 fragmenten op de locaties.

De wandeling gaat over Willemsoord & de dijk. U kijkt en luistert op 3 bijzondere plekken, uitkijkend over het water, naar de avonturen van Odysseus. Tijdens de wandeling neemt u plaats op een zeecontainer op de Dijk, in een scheepswrak op Willemsoord in de jachthaven en op 4 meter hoge
6-persoonsschommels op Willemsoord in de Museumhaven. De fascinatie voor de zee staat tijdens de wandeling centraal. De wandeling is in drie talen: Nederlands, Engels en Duits. Er is tevens een speciale jongerenversie voor kinderen vanaf 8 jaar in het Nederlands, Duits en Engels.

Check voor meer info www.ohdiezee.nl