DEN HELDER - Zie jij ook het belang van een schone leefomgeving zonder zwerfafval? Doe jij met liefde wat extra’s voor jouw buurt? Dan ben jij stiekem een Supporter van Schoon!

Een schone buurt zonder zwerfafval geeft een gelukkig gevoel. Daarom organiseert Nederland Schoon op zaterdag 25 maart de ‘Landelijke opschoondag’. Ook in Den Helder zijn er diverse initiatieven op 25 maart waaraan meegedaan kan worden, zoals een opschoonactie in de Donkere Duinen. Met elkaar bereik je meer, dus steek gezellig samen de handen uit de mouwen! Kijk voor meer informatie over de acties in de eigen buurt op www.supportervanschoon.nl en meld je aan.

De NatuurTalenten van De Helderse Vallei gaan op 25 maart tussen 12.00 en 15.00 uur aan de slag op het strand van Den Helder. Ze lopen dan met prikkers en vuilniszakken over het strand om afval op te ruimen, want hoe lekker is het wanneer je deze zomer op een SCHOON STRAND kunt liggen? Als je mee wilt helpen, kun je je aanmelden via educatie@deheldersevallei.nl.

De Helderse Vallei is te vinden bij parkeerplaats Donkere Duinen in Den Helder. Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op www.deheldersevallei.nl