DEN HELDER - Op vrijdag 8 december a.s. staan Merel Baldé en Tim Teunissen met Two Shows, One Gig in Theater De Kampanje in Den Helder. In dit dubbel-cabaretprogramma spelen ze ieder 45 minuten van hun eigen solovoorstellingen.

Beide jonge theatermakers speelden nadat zij in 2014 afstudeerden aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie hoofdrollen in producties als Soldaat van Oranje – de musical, en de toneelvoorstelling ANNE, gebaseerd op het dagboek van Anne Frank. Tim won in 2016 de persoonlijkheidsprijs op cabaretfestival Cameretten. Dit seizoen zijn zij voor het eerst met hun eigen voorstellingen in het theater te zien.

Merel Baldé maakt Nederlandstalige pop/R&B/disco/kleinkunst/nederhop met een knipoog naar de jaren ’80. Ze zet het publiek op zijn kop en kent daarin geen grenzen. Merel is een ware femme fatale, glamorous en brutaal, in uitbundige kostuums, maar met een gezonde dosis zelfspot.

Tim Teunissen brengt in sneltreinvaart een reeks personages tot leven die koste wat het kost de schone schijn ophouden: een stewardess in echtscheiding, een groepje klassenmoeders die strijden om de troon. Merel Baldé: “Tim is een adonis van 25 jaar, maar ik vind hem op z’n best als hij vrouwen van boven de vijftig speelt!”

Aanvang 20:30 uur. Kaarten à 18 euro zijn te reserveren via www.kampanje.nl