Op zaterdag 27 januari vond er een overval plaats op een bezorger van een online pakketdienst.

Dit gebeurde rond 12.35 uur op de Dommelstraat in Den  Helder waar hij bij een woning een pakket wilde afleveren. Aan het einde van de straat stond een groep van 5 à 7 jongens. Er werd een bal in de richting van de bezorger gegooid waar één van de jongens achteraan rende. Hij rende echter niet alleen achter de bal aan, maar greep ook het pakket beet wat de bezorger vast had en rende hiermee weg. De bezorger ging echter achter hem aan en gaf de jongen een duw. Het pakket kwam hierdoor op de grond terecht. Toen de bezorger bukte om het op te rapen werd hij door een aantal jongens getrapt en geslagen. Hij kwam op de grond terecht en verloor even het bewustzijn toen hij tegen zijn achterhoofd werd getrapt. Het pakket met daarin een Iphone 10 ter waarde van 1200 euro en de tablet van de bezorger werden weggenomen. Een oplettende buurtbewoner zag vlak na de overval een jongen over een grasveld naar een bosje lopen op de Volkerakstraat. Hij belde de politie die daar de tablet terugvond.

Wij zijn benieuwd of iemand getuige is geweest van de overval of de jongens heeft zien staan op de Dommelstraat of vlak naar de overval. We willen met name graag weten in welke richting ze gelopen zijn. Wat kan zijn opgevallen is dat één van de jongens op de fiets was. Heeft u informatie?
Neem contact op met de politie via bijgaand tipformulier of via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.