Den Helder - Zondagochtend werd een 27-jarige uit Alkmaar het slachtoffer van een zware mishandeling. Deze vond rond 04.00 uur plaats op de Breewaterstraat.

Een getuige hoorde de Alkmaarder om hulp roepen en zag twee personen wegrennen in de richting van de Molenstraat. Daarna zag hij het slachtoffer op de grond liggen en zag een man op hem inschoppen. Toen de getuige iets riep richting het tweetal, vluchtte de man door de Breewaterstraat in de richting van het centrum. De man zou ongeveer 20 jaar oud en rond de 1,70 meter zijn en een zwarte jas dragen. De politie werd direct gealarmeerd en maakte een zoekslag, echter werden er geen verdachte(n) aangehouden. Het slachtoffer werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis
Enkele minuten voordat het slachtoffer werd aangetroffen, was er een conflict gaande in de Koningstraat. Mogelijk dat dit conflict en deze mishandeling iets met elkaar te maken.

Mensen die dus iets hebben gezien in de omgeving van de Koningstraat en/of de Breewaterstraat, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

2018039789