DEN HELDER - In de nacht van vrijdag 27 oktober op zaterdag 28 oktober is een explosief, vermoedelijk zwaar vuurwerk, door de brievenbus van een woning aan de Schagenstraat gegooid. Niemand raakte hierbij gewond. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.


Omstreeks 03.15 uur kreeg de politie de melding binnen. Ten tijde van de ontploffing waren de bewoners aanwezig. Uit het eerste onderzoek blijkt dat vermoedelijk zwaar vuurwerk door de brievenbus van de woning is gegooid. Hierdoor ontstond rookontwikkeling. De explosie heeft voor behoorlijke schade aan de voorzijde van de woning gezorgd.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De politie doet onderzoek naar de explosie en zoekt getuigen en camerabeelden. Heeft u iets gezien van de explosie omstreeks 03.15 uur of heeft u iets verdachts gezien in en rond de Schagenstraat? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Laat het de politie direct weten door de Opsporingstiplijn te bellen via 0800-6070. Liever anoniem tippen? Dat kan door 0800-7000 te bellen. Of vul onderstaand tipformulier in. Camerabeelden kunnen via onderstaand tipformulier geüpload worden. Graag onder vermelding van zaaknummer: 2023232816